Sve za rasvjetu

Tvrtka IR-Luks d.o.o. Vukovar osnovana je 20. veljače 1992 godine. Osnovna djelatnost tvrtke je uvoz, izvoz, veletrgovina i proizvodnja rasvjetnih tijela i karniša.

Proizvodi iz našeg prodajnog programa nalaze se u nešto više od 520 maloprodajnih mjesta na području cijele Hrvatske i u gotovo svim većim gradovima BiH. Cilj nam je zadovoljiti potrebe naših kupaca kvalitetnom uslugom, proizvodima prepoznatljivim po najboljim cijenama, dizajnom koji prati trendove i provjerenom kvalitetom.

Sa preko 2 tisuće proizvoda za koje posjedujemo sve potrebne svjedožbe izdane od hrvatskih Zavoda za ispitivanje kvalitete i sigurnosti u mogućnosti smo ponuditi široku paletu mogućnosti kada je u pitanju vrsta (dekorativnu, tehničku, LED, fluo …) i namjena rasvjete (unutarnja/vanjska, direktna/indirektna …).

Kontinuiranim ulaganjem u znanje naših zaposlenika nastojimo izgraditi sustav koji će na najbolji način znati prepoznati kretanja na tržištu a kontinuiranim investicijama u imovinu, opremu i vozila želimo osigurati najoptimalnije uvjete za zadovoljenje potreba naših kupaca.

Sa preko 7500 m2 skladišnog prostora, 12 vlastitih vozila, gotovo 30 godina iskustva i prikupljenog znanja, naših dvadeset zaposlenika stoji Vam na raspolaganju.

IR-LUKS d.o.o. je dobitnik certifikata bonitetne izvrsnosti, jednog od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja, i koji je međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete poslovnog subjekta.